Clienten van de Centrumpraktijk zeggen:       De beste hulp die ik me maar kon wensen. Dank je wel voor alle tijd en moeite! Beoordeling met 5 sterren: uitstekend                          Ik ben erg blij met het resultaat van de sessies; ik heb mijn balans weer gevonden. Ik krijg steeds meer zelfvertrouwen en durf steeds beter te zeggen wat ik vind. Dat merk ik niet alleen in mijn werk; ook op de sportclub ben ik assertiever en voel ik me meer op m'n gemak.   Jeroen - sales manager   Beoordeling met 4,5 sterren: zeer goed                          Waarom heb ik de Centrumpraktijk niet eerder gevonden?! Dat had me zoveel tijd en ellende gescheeld!!!   Marian - huisarts   Beoordeling met 5 sterren: uitstekend                          Duidelijke stappen, afgerond traject, professionele begeleiding. Prima hulp!   Sander - systeembeheerder   Beoordeling met 4,5 sterren: zeer goed                          Ik wist echt niet meer waar ik het zoeken moest toen ik bij jouw aanklopte. Godzijdank heb je me weer op mijn benen gezet. Ik ben je veel dank verschuldigd voor je inzet en betrokkenheid.   Anton - grafisch ontwerper   Beoordeling met 5 sterren: uitstekend

coachingenglish coachinghaarlem coaching


De Centrumpraktijk is in 1997 opgericht door Peter Dielesen om mensen effectief te helpen om hun problemen aan te pakken en hun evenwicht op werk- en privegebied te herstellen. Het uitgangspunt van de Centrumpraktijk is om op een persoonlijke en inzichtelijke manier praktische en doeltreffende hulp te bieden, zodat iemand binnen afzienbare tijd (weer) sterker en energieker in zijn of haar schoenen staat en met meer zelfvertrouwen situaties het hoofd biedt en mogelijkheden en moeilijkheden aanpakt. Door de combinatie van theoretische kennis en eigen ervaring met de problematiek is de methodiek van de Centrumpraktijk al jarenlang erg succesvol gebleken.


Voor meer informatie of het maken van een afspraak bij de praktijk in Haarlem kun je
bellen met Tel: 0616 444 344 of een email sturen naar: info@centrumpraktijk.nl

Iedereen komt weleens problemen tegen die het persoonlijke evenwicht verstoren. Gelukkig is het steeds normaler om eens met een therapeut te komen praten over de moeilijkheden die je in je leven, werk en relaties tegenkomt. Over het algemeen zijn het gewone mensen die de stap nemen om beter met belemmerende gevoelens en lastige situaties te leren omgaan. Bij de Centrumpraktijk word je dan ook op een 'normale' en persoonlijke manier behandeld en niet als patiŽnt op een afstandelijke manier beoordeeld.

Extra kennis, meer inzicht en goed advies kan zeer goed van pas komen in de complexe situaties en gevoelens die het leven, werk en relaties soms opleveren. Het maakt vaak een groot verschil om met iemand te kunnen praten die begrijpt wat er door je heen gaat en die veel inzicht heeft in de problematiek. En die je kan helpen de moeilijke situaties en gevoelens aan te pakken, zodat die niet langer (een deel van) je leven beheersen en je je richting en zelfvertrouwen (her)vindt.

Het is erg belangrijk te leren omgaan met je 'disfunctionele' patronen. Dat wil zeggen om te leren omgaan met de gewoontes in je manier van denken, voelen en doen die je ondermijnen, belemmeren en/of beperken - en deze te herkennen, te doorzien en aan te pakken. Bij de Centrumpraktijk wordt je geholpen om de patronen die jou ondermijnen of belemmeren de baas te worden. Dit is een erg praktische en zeer effectieve methode die je in staat stelt met wat oefening en inzet binnen afzienbare tijd je moeilijkheden aan te pakken. En die er bovendien voor zorgt dat je onafhankelijk wordt van welke therapie of cursus dan ook omdat je geholpen wordt om je de methodiek eigen te maken zodat je het verder zelf kunt.

Bijna iedereen heeft wel zo'n disfunctioneel patroon en het kan een groot verschil maken als je deze leert herkennen. Je zult dan beter gaan begrijpen waarom je elke keer weer dezelfde problemen en gevoelens tegenkomt in je leven, werk en relaties - onbewust herhaal je simpelweg een ooit aangeleerd patroon en de gevolgen hiervan kunnen erg negatief zijn. Vervolgens word je geholpen om in je dagelijkse leven dit patroon te gaan veranderen, zodat je er niet meer door ondermijnt, belemmerd en beperkt wordt.

Er zijn diversen dysfunctionele patronen en bekende voorbeelden hiervan zijn onder andere perfectionisme en faalangst. Een dysfunctioneel patroon zoals faalangst kan maken dat iemand erg bang wordt om nieuwe dingen te ondernemen of om fouten te maken, waardoor hij of zij nergens toe komt en ver onder het eigenlijke niveau blijft functioneren. Perfectionisme bijvoorbeeld kan maken dat iemand de lat te hoog legt en het gevoel heeft nooit goed genoeg te zijn of het nooit goed genoeg te doen. Et cetera.

Centrumpraktijk Haarlem _ _ _ _ Tel: 0616 444 344 _ _ _ _ info@centrumpraktijk.nl


Praktische, effectieve coaching, therapie en relatietherapie in Haarlem en Heemstede;
Bloemendaal, Zandvoort, Ijmuiden, Schiphol, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Hillegom, Beverwijk.