Clienten van de Centrumpraktijk zeggen:       Eindelijk iemand die echt weet waar hij het over heeft! Waarom zijn er daar niet meer van? Heel erg bedankt! Je hebt me fantastisch geholpen!   Irene - hr manager                          Ik ben er weer helemaal bovenop en ben je daar erg dankbaar voor. Ik heb er veel te lang mee rondgelopen, zonde van de tijd. Gelukkig heb ik de stap gezet om je te bellen.   Pieter - ondernemer                          Ik heb veel aan de therapie gehad. Soms lees ik de aantekeningen nog eens door en dat helpt me in balans te blijven.   Karen - secretaresse                          Ik wist echt niet meer waar ik het zoeken moest toen ik bij jouw aanklopte. Godzijdank heb je me weer op mijn benen gezet. Ik ben je veel dank verschuldigd voor je inzet en betrokkenheid.   Anton - grafisch ontwerper

coachingenglish coaching coachinghaarlem therapie coaching

De therapie bij de Centrumpraktijk helpt je om je valkuilen, blinde vlekken en ondermijnende patronen die je leven bemoeilijken te herkennen en aan te pakken. Zodat je niet dezelfde fouten blijft maken - met alle bijkomende negatieve gevolgen vandien - maar andere en betere manieren ontwikkelt om met jezelf, andere mensen en situaties om te gaan. Je leert om je balans (terug) te vinden en je basis te versterken, zodat je nu en in de toekomst steviger in je schoenen komt te staan - en blijft staan.

Veel mensen hebben onbewust een strategie aangeleerd die hun ooit geholpen heeft om het te redden of iets te bereiken, maar later in het leven hun steeds meer gaat belemmeren. De therapie bij de Centrumpraktijk helpt je om zulke ondermijnende gewoontes waardoor je leven moeilijker wordt dan nodig is aan te pakken. Je wordt geholpen om de negatieve ondermijnende gedachten en overtuigingen die je (onbewust) belemmeren op een rijtje te zetten. Hierdoor leer je jezelf beter te begrijpen en te accepteren, waardoor je realistischer en sterker in het leven komt te staan. Door het veranderen van deze negatieve overtuigingen zul je beter in staat zijn om je kwaliteiten te waarderen en te gebruiken en de mogelijkheden en uitdagingen in je leven aan te gaan.

Er zijn veel verschillende vormen van therapie, wat het moeilijk kan maken om te weten bij jou past en wat jou het beste bij de moeilijkheden en uitdagingen in je leven helpt. Therapie zoals die door de Centrumpraktijk gegeven wordt bestaat uit praktische, effectieve en diepgaande methodieken, waardoor de vele clienten van de Centrumpraktijk in de afgelopen 17 jaar effectief geholpen zijn om hun balans en richting te (her)vinden en nieuwe stappen in hun leven te nemen.

De therapie bij de Centrumpraktijk helpt je om beter met je lichaam, geest en energie om te gaan, zodat je niet aan jezelf voorbij loopt. Het leert je om je grenzen te herkennen, respecteren en beschermen en op een goede manier voor je behoeften op te komen en te zorgen. Het stelt je in staat om 'moeilijke' situaties waarmee je geconfronteerd wordt te onderzoeken, te begrijpen en aan te pakken, zodat je niet in negatieve situaties blijft zitten, maar nieuwe stappen kunt gaan ondernemen en je doelen weet te bereiken.

Symptomen zoals angst, onzekerheid, stress, overspannenheid, nervositeit, uitputting etc. geven aan dat je balans is verstoord. Therapie bij de Centrumpraktijk helpt je om de onderliggende oorzaken van je problemen te begrijpen en aan te pakken. Doordat je je balans leert (her)vinden en behouden verdwijnen de negatieve symptomen en lastige gevolgen.

De therapie bij de Centrumpraktijk helpt je om op een betere manier te leren omgaan met de 'mindere' kanten van jezelf, zodat je gevoelens zoals onzekerheid, nervositeit, kwetsbaarheid, minderwaardigheid,schaamte, angst, paniek, negativiteit, onvermogen etc. niet langer hoeft te bevechten, te verbergen of te onderdrukken. Wanneer je leert om beter met deze 'moeilijke' gevoelens om te gaan, zullen deze gevoelens geen overheersende negatieve, ondermijnende of belemmerende invloed op je leven meer hebben en kom je lekkerder in je vel te zitten.

De therapie bij de Centrumpraktijk helpt je om pijnlijke ervaringen uit het (recente) verleden te verwerken en een plek te geven, zodat deze ervaringen je niet negatief blijven beinvloeden en je weer de draad kunt oppakken en kunt gaan genieten van je leven. Therapie helpt je om de ballast uit het verleden die je met je meedraagt op te ruimen, zodat je niet door oude ervaringen en conditioneringen geleefd wordt, maar op een bewustere en evenwichtigere manier je leven kunt gaan leiden op de manier die jij verkiest.

~
~
~


Centrumpraktijk Haarlem _ _ _ _ Tel: 0616 444 344 _ _ _ _ info@centrumpraktijk.nl


Praktische, effectieve coaching, therapie en relatietherapie in Haarlem en Heemstede en omgeving;
Bloemendaal, Aerdenhout, Zandvoort, Ijmuiden, Schiphol, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Hillegom, Beverwijk.